Mitraalklapi Disease: südame rütmihäirete – Teema ülevaade

Tüsistusena mitraalklapi stenoos või mitraalklapi tagasivool (MR) on südame rütmihäired (arütmia).

Olen avastanud, et enamiku ajast, mu elu kroonilise haigusega võib b; palju nagu kõik teisedki. Ma olen 41 aastat vana. Olen isa, abikaasa, UNCL; vennapoeg ja poeg. Ma olen endine politseinik. Ja kas bemusement või bewildermen; mu sõbrad ja perekond, ma olen endine professionaalne maadleja-the raucou; võlts, TV liiki. Ma olen kirjanik ja sümboolne mees liige minu büroo naiste; edendamine komitee; Ma olen palju asju palju inimesi. Enamik kõik, mees arenenud kuulevad; haigus,…

See web närvide poolt kontrollitava rakukollektsiooni paremal aatriumi nimetatakse sinoatriaalsele sõlme. Nagu tulekahjud, nii et ära ülejäänud närvidest, mis põhjustab kogu lihasrakkudes oma südames, et leping, mis toodavad ühte jõulise pump.

Nagu mitraalklapi stenoos või MR venib välja oma südamest, siis liiga häirivad käesoleva veebilehe närve. Side radu võib nõrgendada, sest sinoatriaalsele sõlm ei tööta enam korralikult. Ilma selge signaali selle sõlme, närvid hakkavad tule juhuslikult, luues kaootiline võrgu elektriliste signaalide. Kui see juhtub, süda ei suuda enam pumbata ühe liigutusega ja selle asemel hakkab ta lööb ebaregulaarselt (arütmia).

Kodade virvendus on kõige levinum arütmia et tuleneb mitraalklapi stenoos ja MR.

Lisateavet kodade virvendus.