Meie Couch et 5K reiside

Couch et 5K on aidanud paljudel inimestel sohvalt ja arvesse töötab. Siin, Christine ja Stewart Logie jagada oma lugusid.

Sest Christine, 37-aastane ema kahe Warwick, suurim eelis Couch et 5K on vaimne vabanemine annab teda. “Jooks annab mulle hoogu päeval,” ütleb ta.

“Ma olen pigem, mine sinna ja jätka, ja ma olen vähem tõenäoline, et istuda ja Laiskotella või kooki. Kui ma ei saa välja joosta saan tõre! See aitab de- rõhutada mind. See rahustab mind maha ja ma lihtsalt välja lülitada. ”

Kuid Christine tunnistab, et ta võttis mõned julgust teha esimene samm. “Nagu laps, ma vihkasin töötab ja midagi sellist kooli murdmaa, nii et tegelikult võttis mul paar nädalat, et ehitada üles julgust lahkuda maja ja alustada. Teades, mul oli ainult joosta 60 sekundit alustada pani mind mõtlema “OK, ma saan teha, et”.

Ma kaotasin kaalu C25K ”

Olin iseteadev ka, ma ei tea, kas ma jooksin õigesti, ja siis oli paranoia, et ma lähen nii aeglaselt, et inimesed naerma mind. Sellepärast ma otsustasin hakata seda jaanuaris. Panin villane müts ja tõmbas selle kohe alla, nii et keegi teaks, kes see oli. Nüüd ma tunnen uhkust – Mind ei huvita! Inimesed laine mind ja see on üsna julgustav.

Christine on märgatud ka füüsilist kasu töötab. “Ma olen kindlasti märganud paranemist minu fitness – isegi lihtsalt töötab pärast lapsed oma jalgratastega pargis. Ma saan käivitada pärast neid nüüd, mitte neile öelnud, et aeglustada ja oodata muumia! Seal on ka lihtsalt üldises mõttes heaolu, ma ei tunne unine. ”

Christine on jätkuvalt motiveerida ennast hoida töötab nüüd, et ta on lõpetanud Couch et 5K plaani. “Ma olen registreerusin Race for Life, nii et nüüd on omadega mul midagi, et hoida koolitus. Ja kui see taandub see, ma tõesti nautida seda.”

Lae Couch 5k podcaste

Stewart, 40, pole kunagi olnud sportlik, kuid oli inspireeritud alustada töötab pärast näeme edu tema abikaasa Christine oli saavutatud.

Rohkem kui midagi, Stewart oli ajendatud soovist kaalus. “Keerasin 40 lõpus eelmise aasta novembris, ning 15½ kivi (Stewart on 5’10), ma ei olnud heas üldse,” selgitab ta. “Ma otsustas käesoleva aasta jaanuaris, et mul oli kuue kuu kaalus enne läksime puhkusele.

Stewart alustas dieediga ja kasutades rist treener kodus. Pärast ta oli hakanud kaalus ta siis hakkas diivanil 5K. Rääkides oma viimasel nädalal programmi Stewart selgitab, kuidas diivanil 5K töötas ta. “Ma igavleda väga lihtne, kuid see töötas, sest see ei võta liiga palju minu aega – see on vaid 30 minutit algusest lõpuni. See aitas ka, et see on väga kindel programm – sa tead täpselt, mida teil on vaja teha ja oli podcastid seda toetada. ”

Stewart edu räägib enda eest. “Ma kaotasin kivi ja pool, sest ma hakkasin dieediga ja töötab, ja ma lihtsalt tunnen nii palju parem ja paigaldaja. Lihtsalt üldine fitness tase – nagu kõndimine trepist tööl. Otsin alustada 10K programmi niipea, kui ma lõpetan diivanil 5K, ja seal on ka paar 10K võistlused, et ma tõesti tahan on minna. ”

Võitlus Couch et 5K samal ajal kui naine Christine aitas Stewart peatada kaugus. “See aitas, et me olime nii tervisele väravast samal ajal – saaksime arutada, mida küsimused olid, mis nädala jooksul olid head, mis olid halvad, ja mida vaadata läbi.”

15/09 /

15/09 /

Teenused lähedal

asukoht

Saated sulle töötab 5km üheksa nädalat

Uuri välja, kui teie tegevuse tasanditel on vaja hoogu

Saada nõuandeid ja kohalike teabe oma töölaual

tööriistad edendamine

Kontrolli oma BMI ja saada kohandatud nõuandeid

Uuri, mis sport sa oled kõige sobivamad

Võtke töötab järgmisele tasandile uusi podcaste eest Couch et 5K lõpetajad

Tugevus ja paindlikkus podcast seeria ja saada tasuta isiklik treener

5K + töötab podcastid jaoks C25K lõpetajad

Tugevus ja Flex

Leia Race