Eraldi IVF järgmised viljakuse probleeme

Clare Dando öeldi, et ta oli tõenäoliselt lapsed ilma IVF. Pärast ravi, sünnitas Alexander. Aga paar kuud hiljem sai temast uuesti rasedaks loomulikult.

“Ma soovitan teiste naiste ja nende partnerite, et muuta oma elustiili nii terved kui võimalik, enne kui nad abi otsima viljatus.”

Ma olin ainult 31 kui ma hakkas püüdnud last, nii et kui ma ei olnud rase pärast ligi aasta, tundsin, et midagi on valesti.

Clare käis tema arst, kes oli “väga mõistvalt” ja jooksis mõned testid.

viljakus testid

Minu mehe sperma test oli normaalne, kuid minu vereanalüüsi soovitas mul oli ovulatsioon valesti, nii et me olime nimetatud viljakuse kliinikus kohaliku haigla.

Clare oli rohkem katseid haigla viljakuse kliinikus, kuid see ei olnud selge, miks ta ei rasestumisega. “Ma olin väga ülekaaluline ajal. Ma teadsin, et see võib mõjutada viljakust, nii et ma lubanud kaalus, kas see aitaks.

Mul õnnestus minna kuus kivi neli kuud, ja mu abikaasa ja ma ravida end armas pikk puhkus Uus-Meremaal. Meie tagasipöördumist, läksin tagasi viljakuse kliinikus ja hakkasin Clomid – viljakuse ravim, mis suurendab ovulatsiooni.

Tundsin kohutavat võttes Clomid. Ma olin nutu äärel ja pinges kogu aeg. Ma töötasin õpetajana algkoolis, ja see ei olnud lihtne hoolitsev klass väikelaste iga päev, kui tunne, et ma olin umbes nutma.

Kolme kuu pärast Clare ei nägu võttes Clomid enam. Tal oli tugev tunne, et ta ei hakka tööle.

See oli kolm aastat tagasi, et ta tahaks hakkas püüdnud last. Ametisse viljakuse kliinikus oli kuus kuud. Midagi ei tööta, ja ta ei saa mingit noorem, nii Clare ja ta abikaasa nõu era viljakuse kliinikus.

Blokeeritud munajuhad

Üks esimesi teste oli kontrollida mu munajuhad. Selgus, et üks oli täielikult blokeeritud, ning teine ​​oli ainult väike avaus. Clomid oli aja raiskamine.

Arst ütles mulle, et mu parim võimalus, millel laps oli läbi IVF, nii ma hakkasin esimesel katsel peaaegu kohe.

Ravi oli stressirohke, kuid lihtne, ja mul oli üheksa kogutud munade millest toodeti neli head embrüod. Kaks siirdati ja kaks külmutati.

Paar nädalat hiljem, olin elevil, et teada saada, et ma olin rase, ainult et avastada juures seitse nädalat skaneerimisega, et ma oli nurisünnitus. See oli hävitav. Mu abikaasa ja ma otsustasin aja maha võtta.

Minu teine ​​katse IVF ka lõppes nurisünnitus. Meie kolmandal katsel, vaid üks embrüo oli loodud. Me sulanud kahe embrüo meie esimesel katsel, kuid nad mõlemad surid, nii et ainult üks embrüo kanti. Eduvõimalusi ei olnud suur.

Rasedus peale IVF

Jällegi, ma kukkusin rase. See oli fantastiline uudis, aga ma muretsesin kogu raseduse, et midagi oleks valesti minna, eriti kui ma vereproovid iga nädal esimese kolme kuu jooksul. Me isegi ei valmistama lasteaed või osta beebi seadmed, kuna arvasime, et see oleks halb enne.

Üheksa kuud hiljem, 2008. aasta juunis, meie ilus pisipoja Alexander sündis.

Kui ta oli lihtsalt kaheksa kuud vana, Clare teada, et ta on rase uuesti. Hämmastav, et ta tahaks käima loomulikult. Baby Michael sündis 2009. aasta oktoobris.

Clare nõu, et teised naised hädas rasestuda on nõuda, et kõik olulisemad testid on tehtud enne ravi alustamist.

Kulus kolm aastat, et välja selgitada, et minu torud olid blokeeritud. Varasem diagnoos oleks mind päästis palju aega, mure ja asjatut ravi.

Ma ka soovitada teisi naisi, ja nende partnerid, et veenduda, et nende elustiil on nii terved kui võimalik, enne kui nad abi otsima viljatus.

See tähendab, et suitsetamise lõpetamine, vähendades joomine ja kaotada rohkem kaalu. Siis sa tead, sa oled teinud kõik, mida saab paarina, et parandada oma viljakust enne meditsiiniasutused aitab.

Rohkem informatsiooni

Kõik kasutaja IVF

Kas IVF õige?

Planeerimine terve raseduse

Teenused lähedal

teenused

asukoht

Tea oma menstruaaltsükli

Uuri, mis juhtub, sh ovulatsiooni, perioode ja viljakas aeg

Viljakusprobleemid ei jäta teid emotsionaalselt tühi. Uuri, kuidas saada toetust

Tugi Kui Teil on viljakuse probleeme